Δωρεές

NΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Καινούργιος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, νέες θεραπείες, νέα ελπίδα!

Το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου είναι Νομικό  Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, προσφέρει υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης και λειτουργεί από το 1999 με κλινικές Ιδιωτικού Δικαίου και Ε.Σ.Υ.

Η εγκατάσταση Πανεπιστημιακών Κλινικών το  2004, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη στελέχωση του Νοσοκομείου, το οποίο πλέον βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τo Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Το όραμά μας : Η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου νοσοκομείου, αντίστοιχου των νοσοκομείων του εξωτερικού, το οποίο να προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας.

Ο στόχος μας : Nα είμαστε το πιο σύγχρονο νοσοκομείο της Ελλάδας, διατηρώντας την ξεχωριστή θέση που έχουμε κερδίσει στον Τομέα της Υγείας στα 21 επιτυχημένα χρόνια της λειτουργίας και να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των ασθενών και των εργαζομένων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η αποστολή μαςΠροσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο με αφοσίωση στον πάσχοντα συνάνθρωπο και στην κοινωνία.

Οι αξίες μας:

  • Αγάπη και σεβασμός στον άνθρωπο
  • Ακεραιότητα
  • Ποιότητα
  • Καινοτομία

Για 21 χρόνια, το νοσοκομείο Παπαγεωργίου έχει γίνει γνωστό για τις δεσμεύσεις του στην καινοτόμα ιατρική έρευνα και αφοσίωση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στους ασθενείς.