Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ.

karaviotis_mihail

Πρόεδρος Δ.Σ., ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ

Καλώς ήρθατε στο Νοσοκομείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ένα σύγχρονο Νοσοκομείο που έχει κατακτήσει ξεχωριστή θέση στον τομέα της υγείας στα 21 χρόνια λειτουργίας του.

Το Νοσοκομείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, πλήρως ενταγμένο στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας.

Η πορεία του διέπεται από το μοναδικό όραμα των ευεργετών του, των αδελφών Νικόλαου και Λεωνίδα Παπαγεωργίου, για ένα Νοσοκομείο το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες Υγείας υψηλής ποιότητας σε όλους τους πολίτες της Βορείου Ελλάδος. Το όραμα πραγματώθηκε και συνεχίζει καθημερινά να “καθοδηγεί” τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους.

Μέριμνά μας, ακόμη και σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι να εφαρμόζεται σταθερά μια στρατηγική ανάπτυξης και αναβάθμισης του Νοσοκομείου άρρηκτα συνδεδεμένη με τις αξίες του: την αγάπη και τον σεβασμό στον άνθρωπο, την ακεραιότητα, την ποιότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία.

Ακόμα και κατά την περίοδο της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης λόγω της πανδημίας Covid-19, όταν το σύστημα Υγείας άγγιξε τα όριά του, το Νοσοκομείο μας παρέμεινε δυνατό απέναντι στις προκλήσεις και οικοδόμησε νέες αντοχές. Με συμπαραστάτη και αρωγό το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και με γνώμονα τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς του, προχώρησε στη δημιουργία νέων υποδομών, για να αντεπεξέλθει στις πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Με απόλυτη αφοσίωση στην αξία της δημόσιας Υγείας και όπλα την αδιάκοπη προσπάθεια των συνεργατών όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων και τις τεχνολογίες αιχμής, έδωσε -και συνεχίζει να δίνει- έναν μεγάλο καθημερινό αγώνα, προσηλωμένο στον στόχο του: Να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των ασθενών και των εργαζομένων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσπαθώντας συνεχώς για το καλύτερο.

Αναμφισβήτητα σημαντική η στήριξη του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, που με τη διαχρονική στήριξή του στη Διοίκηση αποδεικνύει έμπρακτα ότι συγκροτήθηκε μεν για την αποπεράτωση του έργου της ανέγερσης του Νοσοκομείου, αλλά μεριμνά σταθερά και για τη διατήρησή του σε υψηλή θέση στη συνείδηση των πολιτών.

Εκ μέρους της Διοίκησης και των εργαζομένων, σας καλωσορίζω στον ιστότοπο του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, το πρώτο Νοσοκομείο που ενσωμάτωσε τεχνολογίες προσβασιμότητας και παρέχει τη δυνατότητα να περιηγηθούν με ευκολία άτομα με ειδικές ικανότητες, χρήστες με προβλήματα όρασης, επιληψία, δυσλεξία και αυτισμό. Έναν ιστοχώρο υψηλής ποιότητας με υπηρεσίες «ανοιχτές» σε όλους τους πολίτες, όπως επιδιώκουμε να είναι και ο χώρος του Νοσοκομείου.

Μιχαήλ Καραβιώτης

Πρόεδρος Δ.Σ.

signature_proedros1