Γενικές Πληροφορίες

Χρονολόγιο Πρόσφατων Εκδηλώσεων

Subtle-Dots-White-Tileable-pattern

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΥΡΟΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ | 23.06.18

Ημερίδα με θέμα Νευροανατομία του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος διοργανώνεται στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, το Σάββατο 23 Ιουνίου. στις 09:00, από το Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο του Γ.Ν Παπαγεωργίου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε κάνοντας λήψη το παρακάτω αρχείο.

Subtle-Dots-White-Tileable-pattern

ΗΜΕΡΙΔΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ | 21.06.18

Ημερίδα Ψυχιατρικής διοργανώνεται στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, την Πέμπτη 21 Ιουνίου, στις 09:00, από την Ψυχιατρική Κλινική του ΑΠΘ στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε κάνοντας λήψη το παρακάτω πρόγραμμα.

Subtle-Dots-White-Tileable-pattern

ΗΜΕΡΙΔΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ | 13.06.2018

Ημερίδα Νοσηλευτικής διοργανώνεται στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου μας, την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 8:30 το πρωί, απο το ΚΕΕΛΠΝΟ, τη Νοσηλευτική Υπηρεσία και το Γραφείο Εκπαίδευσης του Γ.Ν. Παπαγεωργίου.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε κάνοντας λήψη το παρακάτω πρόγραμμα.

Subtle-Dots-White-Tileable-pattern

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ | 31.05.2018

Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος, διοργανώνει στον αύλειο χώρο του το Γ.Ν. Παπαγεωργίου, την Πέμπτη, 31 Μαΐου, στις 11:30- 12:30.
Subtle-Dots-White-Tileable-pattern

1ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ | 30.01.2018

Στην Αίθουσα Σεμιναρίων του Νοσοκομείου θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Παθολογικής Ανατομικής. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε κάνοντας λήψη τα παρακάτω αρχεία.

Subtle-Dots-White-Tileable-pattern

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ | 27.01.2018

Στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, ημερίδα με θέμα "Εμβιομηχανική Γόνατος". Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε κάνοντας λήψη το παρακάτω αρχείο.

Subtle-Dots-White-Tileable-pattern

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ | 09.12.2017

Στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου θα διεξαχθεί στις 9 Δεκεμβρίου 2017, ημερίδα με θέμα "Διακαθετηριακή εμφύτευση αορτικής βαλβίδας- Προεγχειρητική καρδιολογική εκτίμηση και γεφύρωση αντιθρομβωτικής αγωγής- Στοχοκατευθυνόμενη μετάγγιση στην περιεγχειρητική περίοδο", που διοργανώνει το Αναισθησιολογικό Τμήμα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε κάνοντας λήψη το παρακάτω αρχείο.

Subtle-Dots-White-Tileable-pattern

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GREEK DIASPORA FELLOWSHIP PROGRAM | 08.12.2017

Στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου θα διεξαχθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2017, διάλεξη με θέμα «Η οξέωση τροποποιεί την πνευμονική φλεγμονή και περιορίζει την πειραματική πνευμονική υπέρταση». Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε κάνοντας λήψη τα παρακάτω αρχεία

Subtle-Dots-White-Tileable-pattern

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ART BAZAAR | 04-08.12.2017

Στο κεντρικό σαλόνι του Γ.Ν. Παπαγεωργίου θα λειτουργεί στις 4-8 Δεκεμβρίου 2017 χριστουγεννιάτικο Art Bazaar του Τομέα Εικαστικών Παρεμβάσεων & Εφαρμογών (ΤΕΠΕ) του Νοσοκομείου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε κάνοντας λήψη το παρακάτω αρχείο.

Subtle-Dots-White-Tileable-pattern

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ | 03.12.2017

Στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου θα διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2017, η ενημερωτική εκδήλωση για τα παιδιά και τους εφήβους με σακχαρώδη διαβήτη, που διοργανώνει το Διαβητολογικό Ιατρείο Παιδιών και Εφήβων της Δ΄ Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΠΘ, με ομιλητές τους Ασημίνα Γαλλή- Τσινοπούλου, Αγγελική Κλεισαρχάκη, Έφη Ευστρατίου και Δημήτριο Γκλάβα.

Subtle-Dots-White-Tileable-pattern

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ- ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ" | 02.12.2017

Στο αμφιθέατρο του Γ.Ν. Παπαγεωργίου θα διεξαχθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2017 η Επιστημονική Ημερίδα "Πολλαπλή Σκλήρυνση- Άλλος τρόπος ζωής". Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε κάνοντας λήψη το παρακάτω αρχείο.

Subtle-Dots-White-Tileable-pattern

ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑΣ | 15.12.2017

Στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, εκδήλωση ονοματοδοσίας της Πτέρυγας Νοσηλείας του Γυναικολογικού Τμήματος σε Πτέρυγα του Καθηγητή Ιωάννη Ν. Μπόντη. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε κάνοντας λήψη το παρακάτω αρχείο.