Διατελέσαντες Πρόεδροι

papageorgiou

Επίτιμος Προέδρος Νοσοκομείου, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου κι εγώ προσωπικά, λειτουργώντας με όραμα και προοπτική, αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο μας σαν προσωπικό χρέος και σαν έργο ζωής.

Από την κατασκευή του και τον εξοπλισμό του, μοναδικός στόχος ήταν να γίνει πρότυπο και εφάμιλλο με τα αντίστοιχα των αναπτυγμένων ευρωπαϊκών χωρών. Ήδη, μετά από είκοσι και πλέον χρόνια λειτουργίας, η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα, είναι καθολικά αναγνωρισμένη.

Δεν σταματάμε όμως εδώ, προσπαθούμε συνεχώς, δίνοντας πλέον έμφαση στην εκπαίδευση και στην έρευνα.

Το προσωπικό μας, που από την αρχή συμμερίστηκε το όραμά μας, δεν σταμάτησε να προσπαθεί με ευθύνη και αξιοπρέπεια, προκειμένου να εξυπηρετεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό τις ανάγκες των ασθενών, αντιλαμβανόμενο πλήρως την κρισιμότητα του ρόλου του.

Στον δικτυακό μας τόπο παρουσιάζεται η δομή και το πολύπλευρο καθημερινό μας έργο. Για την ενημέρωσή σας και με την πάγια ευχή να ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΙ, σας καλώ και σας προτρέπω να τον επισκεφθείτε.

Νικόλαος Παπαγεωργίου

sign_papageorge

τέως Πρόεδρος Δ.Σ., ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΠΑ

Εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των εργαζόμενων, σας καλωσορίζουμε στην Ιστοσελίδα του Νοσοκομείου σας, που δημιουργήθηκε για την πληρέστερη ενημέρωση, την επικοινωνία και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών.

Σύμφωνα με το όραμα των αδελφών Νικολάου και Λεωνίδα Παπαγεωργίου, Δωρητών του Νοσοκομείου, τις προσπάθειες όλων των μέχρι σήμερα μελών των Διοικητικών Συμβουλίων, μακριά από οποιεσδήποτε «επιρροές», τις προσπάθειες και το ενδιαφέρον των εργαζομένων, αλλά και τη διαχρονική συμμετοχή του Ιδρύματος Παπαγεωργίου στη διοίκηση, το Νοσοκομείο έχει καταξιωθεί στην εκτίμηση των πολιτών, για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών για την επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού, αλλά και για την προθυμία και τη φιλαλληλία των εργαζομένων.

Μετά την εικοσαετή λειτουργία του και σύμφωνα με αξιολόγηση διεθνούς επιτροπής, που έγινε για λογαριασμό του Α.Π.Θ., το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου αναφέρεται πως έχει τις προϋποθέσεις να θεωρηθεί ισάξιο με τα καλύτερα της Ευρώπης.

Είναι αλήθεια, πως κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο. Βελτιώνουμε τις υποδομές, ανανεώνουμε και εκσυγχρονίζουμε τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη κατάρτιση και την εκπαίδευση του προσωπικού.

Καθημερινά προσπαθούμε για την αύξηση της παραγωγικότητας, τη μείωση των περιττών δαπανών και του λειτουργικού κόστους, φθάνοντας σε ζηλευτά αποτελέσματα, όπως αυτά αποτυπώνονται στα συγκριτικά στοιχεία, που δημοσίευσε πρόσφατα το Υπουργείο Υγείας στο διαδίκτυο.

Θα πρέπει, επίσης, να αναφερθεί πως προσπαθούμε μόνοι μας, χωρίς τη προσδοκώμενη συμπαράσταση της πολιτείας.

Αποτέλεσμα του τρόπου λειτουργίας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου είναι η ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση των πολιτών από όλη τη βόρεια Ελλάδα. Αυτό, σύμφωνα και με τις υπάρχουσες υποδομές, έχει ως συνακόλουθο αποτέλεσμα την αδυναμία ανταπόκρισης στην αυξημένη ζήτηση και για το λόγο αυτό ζητάμε την κατανόησή σας, με την ελπίδα, όταν λειτουργήσει και στη χώρα μας η πρωτοβάθμια φροντίδα, το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου να έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει, σύμφωνα με τις υποδομές που διαθέτει, ως τριτοβάθμιο Νοσοκομείο.

Μέχρι τότε, εμείς θα προσπαθούμε πάντοτε για το καλύτερο.

Βασίλειος Παπάς

sign_papas
papas