Δωρεές

Συχνές Ερωτήσεις για τις δωρεές

Όλες οι δωρεές, μικρές και μεγάλες, είναι ευπρόσδεκτες και μπορούν να κάνουν τη διαφορά, στηρίζοντας το Νοσοκομείο. Μπορείτε να συμβάλλετε στη προσπάθειά μας να συνεχίσουμε να εμπνέουμε ελπίδα και να συνεισφέρουμε στην Υγεία, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε κάθε ασθενή μέσω μιας ολοκληρωμένης κλινικής πρακτικής, εκπαίδευσης και έρευνας.

Γιατί να στηρίξετε το Νοσοκομείο;

Για 21 χρόνια, το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου διακρίνεται για τον ηγετικό του ρόλο στην Ιατρική. Έχουμε χτίσει τη φήμη μας μέσω των κλινικών ερευνών, των αφοσιωμένων γιατρών και των ομάδων υγείας. Ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου παρέχει στους ασθενείς υψηλής ποιότητας φροντίδα, βρίσκοντας απαντήσεις στις δυσκολότερες ιατρικές υποθέσεις και εκπαιδεύοντας τη νέα γενιά γιατρών και ερευνητών. Οι επανεπενδύσεις θέτουν τα θεμέλια για το έργο μας και καθώς το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου είναι πρότυπο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, βλέπουμε τους υποστηρικτές μας σαν συν-οραματιστές. Η δωρεά σας θα βοηθήσει το Νοσοκομείο να συνεχίσει να εξελίσσεται και να διαδίδει μηνύματα ελπίδας και αλληλεγγύης.

Πού μπορώ να απευθυνθώ για πληροφορίες;
Για σχετικές πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Νοσοκομείου. Παρακαλούμε καλέστε στο 2313 32 3133 ή στείλτε μήνυμα στο e-mail: press@papageorgiou-hospital.gr.

Η προώθηση της δωρεάς σας μπορεί να γίνει για:

  • την κάλυψη έκτακτων αναγκών
  • την αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού
  • τις ανάγκες κλινικής/εργαστήριου/τμήματος
  • τον Τομέα Εικαστικών Παρεμβάσεων του Νοσοκομείου
  • ένδυση/ιματισμό
  • ερευνητικούς σκοπούς

Πώς προσφέρω στη μνήμη ή προς τιμήν κάποιου;
Κάθε δωρεά μπορεί να γίνει στη μνήμη ή προς τιμήν κάποιου προσώπου. Όταν κάνετε τη δωρεά σας, παρακαλούμε υποδείξτε το όνομα του προσώπου που θέλετε να τιμήσετε και παραθέστε μια διεύθυνση στη φόρμα.
Το Νοσοκομείο θα στείλει ειδοποίηση για τη γενναιόδωρη πράξη σας στο άτομο ή τα άτομα που θέλετε να τιμήσετε.

Μπορώ να ταχυδρομήσω ή να καταθέσω ένα δώρο;
Εάν επιθυμείτε να ταχυδρομήσετε ένα δώρο αντί για κατάθεση χρηματικού ποσού, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων.

Είναι η δωρεά μου αφαιρέσιμη από τον φόρο;
Οι συνεισφορές προς το Νοσοκομείο  -Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικό Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα- που υπερβαίνουν τα 100€ (εκατό ευρώ) είναι αφαιρέσιμες από τον φόρο σύμφωνα με το νόμο N.4172/2013 (αρθρ.19).

Σε ποιό λογαριασμό μπορώ να καταθέσω τη δωρεά;
Ο Ειδικός Λογαριασμός για την κατάθεση της δωρεάς είναι:
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ GR06 0172 2630 0052 6308 3763 701 - ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 5263083763701

Μετά την κατάθεση της δωρεάς, παρακαλούμε ενημερώστε το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.