Ημερίδες - Συνέδρια - Σεμινάρια

Ημερίδα Νοσηλευτικής «Ασφαλείς Νοσηλευτικές Πρακτικές» | 31.5.2013

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γ.Ν.Παπαγεωργίου οργανώνει εξειδικευμένα κλινικά φροντιστήρια στο πλαίσιο της Παιδιατρικής Νοσηλευτικής Ημερίδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί με θέμα:

«Ασφαλείς Νοσηλευτικές Πρακτικές»

στις 31 Μαϊου 2013 στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν.Παπαγεωργίου.

• Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της Ημερίδας, πατώντας εδώ και δείτε αναλυτικά την παρουσίαση των κλινικών φροντιστηρίων, πατώντας εδώ

• Κατεβάστε και συμπληρώστε το έντυπο εγγραφής για την Ημερίδα, πατώντας εδώ

• Δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας, πατώντας εδώΣυνέδριο Νοσηλευτικής «Εφαρμογή της γνώσης για την ασφαλή νοσηλευτική πράξη». | 30.5-3.6.2011

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γ.Ν. Παπαγεωργίου διοργανώνει συνέδριο με τίτλο «Εφαρμογή της γνώσης για την ασφαλή νοσηλευτική πράξη». Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν.

 

Πρόγραμμα
Έντυπο Εγγραφής
Εισηγητές - Εκπαιδευτές
Οργανωτική - Επιστημονική
Αιγίδα ΥΥΚΑ

 

 

Συνέδριο Νοσηλευτικής «Τεκμηριωμένη Νοσηλευτική Πρακτική Από τη Θεωρία στη Πράξη». | 5.6-13.6.2012

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά την ευρεία αποδοχή που είχε η περσινή μας διοργάνωση, αποφασίσαμε για δεύτερη χρονιά να διοργανώσουμε κλινικά φροντιστήρια. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και εστιάζοντας στην καθημερινή μας νοσηλευτική πρακτική, καταρτίσαμε ένα πρόγραμμα 11 κλινικών φροντιστηρίων. Η παρακολούθησή τους θα συνεισφέρει στην θεωρητική και επιστημονική κατάρτιση των εκπαιδευομένων σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις της νοσηλευτικής. Ταυτόχρονα, όμως, θα συμβάλει και στην απόκτηση εκείνων των κλινικών δεξιοτήτων που θα βελτιώσουν την καθημερινή τους πρακτική με στόχο την βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε και φέτος στην όμορφη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχετε στο νοσηλευτικό συνέδριο κλινικών φροντιστηρίων που διοργανώνει η Ν.Υ. του Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου.

Η πρόεδρος του συνεδρίου

Αθανασία Χούτα-Χυτήρη

Κλινικά Φροντιστήρια
Έντυπο Εγγραφής
Πρόγραμμα Συνεδρίου

Συνέδριο Νοσηλευτικής «Εφαρμογή της γνώσης για την ασφαλή νοσηλευτική πράξη». | 30.5-3.6.2011

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γ.Ν. Παπαγεωργίου διοργανώνει συνέδριο με τίτλο «Εφαρμογή της γνώσης για την ασφαλή νοσηλευτική πράξη». Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν.

 

Πρόγραμμα
Έντυπο Εγγραφής
Εισηγητές - Εκπαιδευτές
Οργανωτική - Επιστημονική
Αιγίδα ΥΥΚΑ

 

 

Πρακτικά Συνεδρίου:

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΝΟΥ" | 28.5.2010

Στις 4 Ιουνίου 2010 θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Παπαγεωργίου με θέμα "Διαχείριση του Πόνου" στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου. Μπορειτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα της ημερίδας κάνοντας κλίκ στον αντιστοιχο σύνδεσμο.

 

 

 

Ψυχιατρική Νοσηλευτική Ημερίδα: "Περί ψυχής ο λόγος…" 20.11.2009

Στις 20 Νοεμβρίου 2009 θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Γ.Ν. Παπαγεωργίου η Ψυχιατρική Νοσηλευτική Ημερίδα με τίτλο «Περί ψυχής ο λόγος…». Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας και τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης. Την ψυχιατρική νοσηλευτική ημερίδα έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ο κλάδος Συμβουλευτικής Διασυνδετικής Ψυχιατρικής και Ψυχοσωματικής της Ε.Ψ.Ε.

 

 
GENERAL HOSPITAL PAPAGEORGIOU- POSTAL CODE 56403 - THESSALONIKI - MUNICIPALITY PAULOU MELA - (AREA Ν. EFKARPIA)
T: 2313 323000