Πιστοποίηση ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008

Πιστοποίηση ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008

Νεφρολογικό Τμήμα

Τμήμα Ιατρικής Φυσικής

Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο

Πανεπιστημιακή Κλινική Παθολογικής Ογκολογίας

 

Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Τράπεζα Κρυοσυντήρησης

 Το Γ.Ν.Παπαγεωργίου έχει ήδη πιστοποιήσει τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας που έχουν αναπτυχθεί σε πέντε διαφορετικά τμήματά του ως σήμερα. Οι εξωτερικές επιθεωρήσεις του διαπιστευμένου φορέα TUV Hellas επιβεβαιώνουν την πλήρωση των απαιτήσεων του προτύπου ΙSO 9001:2008 στα επιμέρους τμήματα στους παρακάτω ενδεικτικούς τομείς:

- παρακολούθηση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (τήρηση log books, προγραμματισμός και υλοποίηση προληπτικής συντήρησης, διακριβώσεις μετρητικού εξοπλισμού)

- παρακολούθηση εκπαίδευσης προσωπικού (ανίχνευση αναγκών, προγραμματισμός, υλοποίηση, αξιολόγηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων)

- παρακολούθηση δεικτών (προσδιορισμός στόχων και έλεγχος επίτευξης αυτών)

- καταγραφή αστοχιών, λήψη μέτρων (διορθωτικές και προληπτικές ενέργειες, αξιολόγηση)

- μέτρηση της ικανοποίησης των εξυπηρετούμενων ασθενών/συνοδών

- συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών

- έλεγχος εγγράφων και αρχείων

- προγραμματισμένες εσωτερικές επιθεωρήσεις

Τα συστήματα εφαρμόζονται από το προσωπικό των τμημάτων κατά περίπτωση, ενώ οι Διοικήσεις των τμημάτων έχουν δεσμευτεί για τη συνεχή βελτίωσή τους.

Η Διεύθυνση Ποιότητας του Νοσοκομείου αναλαμβάνει κατευθυντήριο, συμβουλευτικό και συντονιστικό ρόλο τόσο στο σχεδιασμό των συστημάτων όσο και στις εσωτερικές επιθεωρήσεις των συστημάτων, καθώς και στην εκπαίδευση και ενεργό συμμετοχή του εμπλεκόμενου προσωπικού.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Διευθύντρια της Υπηρεσίας Ποιοτικού Ελέγχου, κα Λ.Μιχαηλίδου, στο τηλ. 2313 323720 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
GENERAL HOSPITAL PAPAGEORGIOU- POSTAL CODE 56403 - THESSALONIKI - MUNICIPALITY PAULOU MELA - (AREA Ν. EFKARPIA)
T: 2313 323000