Κοινωνικής Υπηρεσίας

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2313-323137 / 2313-323972
FAX: 2310-685111
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΘΕΣΗ: ισόγειο
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 7:00 - 15:30 (Δευτέρα έως Παρασκευή)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: Κοινωνικοί Λειτουργοί

Το Τμήμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας είναι αυτοτελές γραφείο και ανήκει στη Διοικητική Διεύθυνση. Λειτουργεί από το 2000 και απαρτίζεται από τέσσερις (4) Κοινωνικούς Λειτουργούς οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του.

Τα γραφεία του Τμήματος βρίσκονται στον τομέα της Κοινωνικής Ιατρικής στο ισόγειο του κτιριακού συγκροτήματος.

Το έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας συνίσταται στην πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση των ψυχοκοινωνικών αναγκών που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς και το περιβάλλον τους. Εξυπηρετεί όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου και τα διατομεακά τμήματα υποστηρίζοντας παράλληλα σε συμβουλευτικό επίπεδο το σύνολο του πληθυσμού που απευθύνεται στο Νοσοκομείο.

Οι δράσεις του Κοινωνικού Λειτουργού δεν περιορίζονται στον ασθενή αλλά επεκτείνονται στην οικογένεια και την κοινότητα. Παράλληλα επιδιώκεται διασύνδεση-αξιοποίηση φορέων με σκοπό την ενδυνάμωση, ενεργοποίηση, αποκατάσταση και επανένταξη των ωφελουμένων στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

 
GENERAL HOSPITAL PAPAGEORGIOU- POSTAL CODE 56403 - THESSALONIKI - MUNICIPALITY PAULOU MELA - (AREA Ν. EFKARPIA)
T: 2313 323000