Εξιτήριο

Εξιτήριο

Την ημέρα εξόδου παίρνετε από την γραμματέα της κλινικής το εξιτήριό σας μαζί με μία γραπτή περίληψη του ιστορικού, των αποτελεσμάτων της διερεύνησης και της πορείας της θεραπείας που επιχειρήθηκε κατά την διάρκεια της νοσηλείας σας. Σας παραδίδεται συγχρόνως σημείωμα με ημερομηνία και ώρα επανεπίσκεψης στα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής για έλεγχο και παρακολούθηση από τον αρμόδιο γιατρό. Φροντίστε συμπληρωματικά να υπενθυμίσετε στον γιατρό σας και να πάρετε φεύγοντας ότι άλλο πιστοποιητικό, έγγραφο ή συνταγή σας είναι απαραίτητα.

Μερικές φορές και εφόσον η κατάστασή σας το επιτρέπει είναι απαραίτητο να αφήσετε το κρεβάτι σας από το πρωί και να χρησιμοποιήσετε για την παραμονή σας τις πολυθρόνες του σαλονιού της κλινικής μέχρι να έρθουν οι συγγενείς σας και να αποχωρήσετε. Αυτό επιτρέπει την έγκαιρη τακτοποίηση των νεοεισαγομένων ασθενών στους θαλάμους.

Ασθενείς που χειρουργήθηκαν στην κλινική μας μπορούν οποιαδήποτε ημέρα και ώρα σε περίπτωση επιδείνωσης να έρχονται σε επαφή με τον εφημερεύοντα γιατρό της κλινικής στο τηλέφωνο 2313-323587 και να παίρνουν τηλεφωνικές οδηγίες ή όταν αυτό είναι αναγκαίο και πρακτικά εφικτό να εισάγονται άμεσα, ακόμη και όταν το νοσοκομείο δεν βρίσκεται σε εφημερία, τουλάχιστον για κλινική εκτίμηση και παρακολούθηση.

Μοιράστε την ημέρα της εξόδου τα ρόδα και τα αγκάθια! Ήρθε επιτέλους η στιγμή! Η προϊσταμένη δέχεται προφορικά παράπονα για ανάρμοστη συμπεριφορά νοσηλευτριών και ο διευθυντής ανάλογα παράπονα για τους γιατρούς. Το ίδιο ισχύει και για επαίνους! Προτιμούμε όμως και είναι πολύ σημαντικό να αφήσετε γραπτά τις εντυπώσεις σας στην γραμματέα της κλινικής. Τι σας ικανοποίησε και τι σας ευχαρίστησε! Τι σας απογοήτευσε και τι σας θύμωσε! Σε τι είμαστε καλοί και σε τι απαράδεκτοι! Κάντε δηλαδή κρίσεις για πρόσωπα, συμπεριφορές και κανόνες λειτουργίας! Αυτό μας βοηθάει να κατανοήσουμε την θέση και τις προσδοκίες του ασθενή και να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.

Και μην ξεχνάτε! Σε καμία κοινωνία οι πολίτες δεν έχουν καλύτερες υπηρεσίες από αυτές που απαιτούν και αξίζουν!

Κύριο Μενού

 
GENERAL HOSPITAL PAPAGEORGIOU- POSTAL CODE 56403 - THESSALONIKI - MUNICIPALITY PAULOU MELA - (AREA Ν. EFKARPIA)
T: 2313 323000