Υγειονομική Εξέταση Υποψηφίων Σχολών
Υγειονομική εξέταση υποψηφίων για τις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, των Στρατιωτικών Σχολών και του Πυροσβεστικού Σώματος.
 
Σας γνωρίζουμε ότι η εξέταση υποψηφίων για τις σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, των Στρατιωτικών Σχολών και του Πυροσβεστικού Σώματος θα πραγματοποιηθούν στο Νοσοκομείο μας ως εξής:
Την Δευτέρα, 26/06/2017, στις 7.30 πμ, θα εξεταστούν όλοι οι υποψήφιοι στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας, από τους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων θα πρέπει να ακολουθούνται οι εξής διαδικασίες :

1) οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταβάλουν το αντίτιμο των εξετάσεων που ανέρχεται στο ποσό των 20,37 Ευρώ (Αστυνομία), 37,92 (Στρατός) και 22,63 (Πυροσβεστική) προσκομίζοντας και μία φωτογραφία.

2) Όσοι φορούν γυαλιά, παρακαλούνται να τα έχουν μαζί τους καθώς και την θήκη για τους φακούς επαφής τους ή να έχουν την συνταγή της χορήγησής τους από τον θεράποντα ιατρό.

3) Η αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας θα ειδοποιήσει τους υποψηφίους για το Νοσοκομείο στο οποίο θα γίνει η εξέταση, την ημερομηνία προσέλευσης και τις οδηγίες που αναφέρονται ανωτέρω.
 
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - TK 56403 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ - ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ (ΠΕΡΙΟΧΗ Ν. ΕΥΚΑΡΠΙΑ)
T: 2313 323000